Βρίσκεστε εδώ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αλλαγή (αντικατάσταση) προϊόντων:


1. Έχετε δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. 

2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας αντικαταστήσει το προϊόν που παραγγείλατε. Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.


Ακύρωση Παραγγελίας:


1. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν και θέλετε να την ακυρώσετε μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail ακύρωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας χωρίς να χρειάζεται να αναφέρετε τους λόγους ακύρωσης της παραγγελίας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 2310225008.

2. Σε περιπτώσεις υπαναχώρησης  ο πελάτης πληρώνει το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή του. Υπαναχώρηση σημαίνει ότι ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει το προϊόν, εάν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξει γνώμη. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης είναι να καλέσει τη Courier που παρέδωσε το δέμα και να δώσει το δέμα που παρέλαβε με την απόδειξη και να σταλεί με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ στη παρακάτω διεύθυνση : Στρικούδης Α. & ΣΙΑ ΕΕ, Βλάλη 9 (Αγορά Καπάνι) Θεσ/νίκη, 54624, Ελλάδα. Έχετε απόλυτο δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, και χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Από το δικαίωμα επιστροφής εξαιρούνται τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί κατά ειδική παραγγελία. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, έχετε το δικαίωμα να ανταλλάξετε το επιστρεφόμενο προϊόν με άλλο αντίστοιχης αξίας, ή αν είναι μεγαλύτερης πληρώνοντας μόνο το ποσό της διαφοράς που προκύπτει. Επιστροφή χρημάτων δεν δύναται. Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον, τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν φθαρεί, καταστραφεί και άλλο, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να προηγηθεί αποστολή e-mail στο info@strikoudis.com ή τηλέφωνο στο 2310 225008. Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί το προϊόν και πάλι μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, εφόσον δεν είναι ειδική παραγγελία, στέλνοντας e-mail στο info@strikoudis.com με τα στοιχεία της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή και πάλι θα πρέπει να επωμιστείτε το κόστος μεταφορικών αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας.

3. Σε περίπτωση που είναι ειδική παραγγελία (κατασκευή κατόπιν παραγγελίας σας) δεν γίνεται επιστροφή.


ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ 8:30-15:15
ΤΡΙΤΗ,ΠΕΜΠΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:30-15:00 & 17:00-19:15
ΣΑΒΒΑΤΟ 9:00-15:15

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βλάλη 9 (Αγορά Καπάνι) Θεσ/νίκη, 54624, Ελλάδα

(+30) 2310.225.008, 2310 232.121

(+30) 6973308458

info@strikoudis.gr

Strikoudis

© 2022 strikoudis.gr. All rights reserved | Powered by D-spot Advertising